Přidejte se k naší prima zpívající sborové partě! Zveme všechny nadšené děti, které chtějí zpívat a užívat si společně radost z hudby v příjemné a přátelské atmosféře. Zkušenost se zpěvem není podmínkou, protože každé dítě je rozezpívatelné, pokud ho to baví.

Co můžete od zpívání v našem sboru očekávat?

  • Celkový rozvoj hudebního a hlasového potenciálu – děti se naučí používat svůj hlas v celé jeho šíři spolu se správným dýcháním a zlepší své rytmické a hudební cítění.
  • Nácvik pěkného a zajímavého repertoáru – pro děti se snažíme vybírat písničky a skladby přiměřené jejich věku, často méně známé a především zábavné.
  • Možnost vystupovat před publikem a mít hezké společné zážitky z koncertů, později festivalů a soutěží.
  • Vytváření nových přátelství. V našem sboru podporujeme týmového ducha a je pro nás důležité, aby mezi dětmi vznikala kamarádská pouta, vzájemné porozumění a podpora.

Připojte se k nám, budeme se na nové zpěváčky těšit!

Zapsat se můžete do přípravných oddělení v Praze Dolních Počernicích, Horních Počernicích a Kbelích. Přihlásit se mohou děti odsud i z přilehlých městských částí.

Ukázkové hodiny pro Dolní Počernice a Kbely probíhají právě teď! Do hornopočernických přípravek budete moci nahlédnout v září.

Facebook